Üyeliğimin süresi bittiğinde hesabım siliniyor mu?

Hayır, silinmez ancak üyelik süresinin bitmesi ile birlikte;

  • Müşterilere yeni teklif ve mesaj gönderimin kısıtlanır.
  • Şehir ve kategori seçimlerin sıfırlanır.
  • Profilindeki fotoğrafların sayısı 10'a düşer ve profilin yeni müşteriler tarafından görüntülenmez.

Hala yardıma ihtiyacın var mı? İletişime Geç İletişime Geç